Domov > Správy > Správy z priemyslu

Naša dielňa implementuje 100% testovanie každej zásielky produktu

2023-04-17


S potešením oznamujeme, že naša dielňa teraz vykonáva 100% testovanie každej zásielky produktu. To zaisťuje, že každá naša funkciaLED pracovné svetlo,reflektor na pracovisku, inšpekčné svetlo, LED baterka, ručný reflektor,EDC baterka, núdzová baterka, kempingová lampaa stanové svietidlo je pred odoslaním našim váženým zákazníkom dôkladne testované.

 

Náš záväzok v oblasti kontroly kvality je najvyššou prioritou a veríme, že tento krok je rozhodujúci pre zabezpečenie spokojnosti našich zákazníkov. Vďaka 100% testovaniu môžeme s istotou zaručiť, že naše produkty budú fungovať tak, ako bolo zamýšľané, a akékoľvek chyby alebo problémy budú zachytené skôr, ako sa dostanú do rúk našich zákazníkov.

 

Sme odhodlaní poskytovať špičkové produkty a služby a tento nový proces je len jedným zo spôsobov, ako sa snažíme zlepšiť našu kontrolu kvality a celkovú zákaznícku skúsenosť.

 

Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty, a tešíme sa, že budeme aj naďalej prekonávať vaše očakávania.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept